COVID mobil

OM OSS

Heagård är en stor ladugård i sten på den vackraste plats strax utanför Halmstad.
I denna magiska miljö har vi skapat en mötesplats för livsnjutare. Den stora byggnaden med anor från 1600-talet rymmer restaurang, galleri, bageri, café samt kläd-, delikatess- och inredningsbutik. Utanför dörren har vi en stor park för konserter och grillkvällar. Kom hit för en naturskön fika, en magisk middag eller en större konferens. Varför inte ta den stora festen till en oväntad plats för oförglömliga minnen?
Välkommen till Heagårds Skafferi. Hos oss får du en helhetsupplevelse i lantlig lyx.


Kontakt:
sylvia(at)heagardsskafferi.se
0730 92 25 20

Heagårds Skafferi

Heagårds Egendom 303
305 91 HALMSTAD
E-post: info(at)heagardsskafferi.se

Koordinater
N 56 41,249
E12 46,383

 KONFERENS

Konferens Halmstad

I en annorlunda, inspirerande miljö – långt från stressen på kontoret – tänker du nya tankar! Du umgås med kollegor under avslappnade former, äter gott och jobbar ännu mer effektivt. Vi har lokaler som passar både intimare möten och större konferenser. Du kan lugnt överlämna förtäring, transporter och kringarrangemang åt oss och fokusera på det viktiga.

Hälsningar Sylvia Stener med personal

Kontakt:
sylvia(at)heagardsskafferi.se
info(at)heagardsskafferi.se
0730 92 25 20

 insp konferensen 1

RESTAURANGEN

Önskar man komma i kontakt gällande bokningar, konferenser , bröllop mm kan man alltid skicka ett mail till:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. men kommer inte att besvaras förrän vi börjar jobba igen.


Hälsningar Sylvia Stener med personal

Kontakt:
sylvia(at)heagardsskafferi.se
info(at)heagardsskafferi.se
0730 92 25 20

Heagård restaurang collage

GÅRDEN

utegrden

Gården är ”juvelen i kronan” på Heagård och en förlängning på vår trevliga restaurang. Du sitter ute på gården i en charmerande miljö. Maten är samma goda som vi bjuder inomhus, kompletterat med gott från grillen. Vi vill skapa den perfekta mötesplatsen för härliga sommarkvällar. Mys med filtar om knäna när solen gått ner, eller flytta in i våra sköna soffor.

 

VINKÄLLAREN

Som alla anrika gårdar har Heagård en gedigen vinlista. Vi lägger stor vikt vid mat och dryck i kombination och vill ge dig den ultimata smakupplevelsen. Heagårds vinälskare skäms bort med ett dynamiskt och föränderligt utbud av viner från hela världen.Du kommer att förstå att vin är vår passion. Vi delar mer än gärna med oss av vår kunskap vid middagar, vinprovningar och föreläsningar.

insp 18

BAGERIET


insp 22

Välkommen till en oas av njutning, mitt ute på landet. Vi har tagit tillvara på det allra bästa från omgivningarnas prunkande gömmor. Närodlat och ekologiskt är målet.
Här kliver du in i ett behagligt sammelsurium av sådant som stimulerar dina sinnen. Känn doften från vårt stenugnsbakade surdegsbröd från Bageriet, botanisera bland smakrika läckerheter i Delikatessen och frossa i de sötaste godsaker från Caféet. Köp med hem eller ät här. Vi har platser för avkoppling och samvaro både inomhus och ute. Känn sinnesro i sköna sittgrupper i eftermiddagssolen. Våra vackra miljöer väntar dig. Allt du ser kan du köpa med dig, till och med de bord och stolar du äter vid.
Det viktigaste efter ditt besök hos oss är dock helheltsupplevelsen du bär med dig hem.

PARKEN


blommoroheahus

Precis på knuten har vi naturens egen scen. I vår praktfulla park kan du njuta konserter i utemiljö, ställa till med ett stort kalas eller bara umgås med familjen en solig söndag.
Är det en myt att mat smakar bättre utomhus? Samla vännerna till en picknick! Köp med dig läckerheter och vin från Delikatessen och gå ut i det gröna. Vi har korgar och sköna filtar till låns för mysigaste upplevelsen. För den lekfulle har vi både krocket, boule och andra spel.

 

heagrdhus

heagrdhussommar

stenhus

trdgrd solstol

trdgrd

GALLERIET

På Heagård är naturen den vackraste tavlan, tycker vi. Den konst-intresserade får dock sitt lystmäte efter en tur i lokalerna, då vi hängt konst från Galleri Black & White på hela gården. Självklart kan du köpa med dig om du blir förälskad. För det är ju ofta så man drabbas av en vacker tavla.

Då och då har vi vernissage…? Lämna din mailadress så skickar vi inbjudan.

insp galleriet

FESTLOKALEN

heagrdhussommar

Vi har fantastiska lokaler för livets alla fester, lanseringar och events! Vare sig du planerar dina drömmars bröllop, ett fartfyllt sommarparty med vännerna eller den romantiska överraskningen för din käresta, blir inramningen hos oss ett minne för livet. Vi bjuder den godaste maten i unika lokaler, har full koll på planeringen och tar hand om dig och dina gäster med omsorg in i minsta detalj.

bnkblommor

bnkarna

blommoroheahus

festvn dukning

festvn

 

 

INSPIRATION

Heagårds Skafferi är en njutningens oas i den vackraste natur på landet, strax utanför Halmstad. Här har vi skapat en mötesplats där du kan äta gott, fika, kalasa, mysa, shoppa eller bara vara. Den anrika sten-ladan rymmer restaurang, galleri, bageri, café samt kläd-, delikatess- och inredningsbutik. Utanför dörren har vi en stor park för konserter och grillkvällar. Vi vill skämma bort dig med personlig och kunnig service i en avslappnad och inbjudande atmosfär. Välkommen till Heagårds Skafferi, en helhetsupplevelse i lantlig lyx.

insp 1

insp 2

insp 3

insp 4

insp 5

insp 6

insp 7

insp 8

insp 9

insp 10

insp 11

insp 12

insp 13

insp 14

insp 15

insp 16

insp 17

insp 18

insp 19

insp 21

insp 22

insp 23

insp 24

insp 25

insp 26

insp 27

insp 28

insp 29

insp 30

insp 31

insp 32

insp 33

insp 34

insp 35

insp 36

insp 37

insp 38